MAGDALENES




Avui us porto la recepta d'unes magdalenes delicioses!!!
La recepta és d'en Xabier Barriga, són fàcils de fer i delicioses de menjar.
Cadascú pot personalitzar-les com li vingui de gust, jo en aquesta ocasió n'he fet de dos tipus, unes amb xocolata i les altres amb poma però... sense res també són delicioses!!!

INGREDIENTS:
- 210 gr. farina
- 190g gr. Oli d'oliva
- 60 gr llet
-125 gr ou
-175 gr. Sucre blanc
-7 gr. Llevat químic ( tipus royal)
- Canyella en pols
- pessic de sal

PREPARACIÓ:

La preparació és super fàcil, ja veureu!
Heu de barrejar amb les varetes  els ous amb el sucre fins aconseguir una textura escumosa.
Hi afegirem la llet i l'oli sense deixar de batre.
Mentrestant anem barrejant en un bol apart tots els ingredients secs, farina,sal, canyella i ratlladura de llimona si volem afegir-li.
Afegim aquesta barreja a la masa que estem treballant a la batedora i barregem bé.
Tapem la masa i la deixarem reposar a la nevera com a mínim una hora.
Posem el forn a 180°C opció ventilador i sinó en teniu, podeu fornejar-los  a dalt i a baix.
Després d'haver descansat el temps necessari remenem la masa i la posem a dintre d'una mànega de pastisseria. 
Col·loquem els motllos de paper a dintre de la safata de cupcakes, sinó teniu no patiu podeu comprar motllos d'aquells que venen al mercadona o als "xinos". La funció d'aquests és per tal que no s'obrin els motllos de paper al forn i us quedin les magdalenes aixafades, d'aquesta manera us quedaran altes i boniques.
Ara és hora d'omplir els motllos. Aquí podeu deixar anar la vostra imaginació; podeu fer-les sense res i afegir una mica de sucre per decorar-les.
Podeu posar una base de masa intercaleu una mica de Nutella i cobriu amb masa perquè us quedin farcides de Nutella. Després decoreu amb xips de xocolata.
També podeu fer-les farcides de melmelada, bé, jo us dono idees però... que les feu al vostre gust!! 
Recordeu-vos de no omplir més de 3/4 parts per tal que tingui espai per pujar al forn.
Ja teniu el forn escalfat? Doncs cap a dintre!!
Com sempre us dic, no us allunyeu gaire del forn, us trigaran uns 15 minuts, però si esteu al tanto podreu escollir aquell punt dauradet que més us agradi.

Apa, bon profit!!

                         



Entrades populars