COBERTURA DE XOCOLATA BLANCA

                                                                                
                         



Aquesta recepta és súper útil, molt fàcil d'aconseguir i amb una vistositat molt maca.
Es fa en 5 minuts i us asseguro que la fareu servir més d'una vegada.
Jo la vaig agafar de "deuvasaperas" i li haig d'agraïr perquè la he fet servir un munt de vegades.
És important que tingueu preparat el pastís per poder fer servir la xocolata de seguida, sinó se us refredarà i no us funcionarà bé.


INGREDIENTS:

- 150gr nata per muntar ( 35% materia grasa mínim )
- 260gr xocolata blanca 

Posem la nata a escalfar i abans de trencar el bull afegim la xocolata trocejada fins desfer-la completament, retirem del foc i està llesta per fer-la servir!

Una nota important és que si les postres que voleu cobrir estan congelades us serà mes còmode de cobrir.
Recordeu: comenceu cobrint el voltant del pastís i seguidament aneu tirant la cobertura ben al mig del pastís, així ella soleta s'anirà estenent per la superfície sense que us quedin marques al intentar allisar-la.

Comentaris

Entrades populars