COBERTURA DE XOCOLATA BLANCA
Aquesta recepta és súper útil, molt fàcil d'aconseguir i amb una vistositat molt maca.
Es fa en 5 minuts i us asseguro que la fareu servir més d'una vegada.
Jo la vaig agafar de "deuvasaperas" i li haig d'agraïr perquè la he fet servir un munt de vegades.
És important que tingueu preparat el pastís per poder fer servir la xocolata de seguida, sinó se us refredarà i no us funcionarà bé.
- 150gr nata per muntar ( 35% materia grasa mínim )
- 260gr xocolata blanca
Posem la nata a escalfar i abans de trencar el bull afegim la xocolata trocejada fins desfer-la completament, retirem del foc i està llesta per fer-la servir!
Una nota important és que si les postres que voleu cobrir estan congelades us serà mes còmode de cobrir.
Recordeu: comenceu cobrint el voltant del pastís i seguidament aneu tirant la cobertura ben al mig del pastís, així ella soleta s'anirà estenent per la superfície sense que us quedin marques al intentar allisar-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Que t'ha semblat aquesta recepta?
Let me know what do you think about this recipe: