RED VELVET CAKE


                        


Aquest pastís l'he fet pel 10è aniversari de l'Abril, la recepta és del llibre de Magnolia Bakery però jo l'he trobada al blog de "La cocina de Inma" a qui agraeixo la quantitat de idees que em dona amb les seves receptes.
El nom del pastís és degut a la seva textura suau i el color vermell intens que recorda al vellut vermell.
Hi han diferents  històries que ens parlen del seu origen, totes ben interessants i sigui quina sigui la original el que és ben segur és que estem parlant d'un clàssic americà i que la podeu trobar a la majoria de pastisseries dels Estats Units, generalment servides amb Cream cheese.
També podeu fer la recepta en format cupcake, deliciosssa!
Aquest l'he fet amb cobertura de xocolata blanca 
Un pastís especial per a una persona espectacular! 

                                                  Felicitats Abril!!



INGREDIENTS:

- 250 gr farina
- 300 gr de sucre
- 1 culleradeta de cacau 
1 culleradeta de sal.
- 1 culleradeta de bicarbonat sodic o llevat
- 2 ous grans
- 120 gr. de mantega o 250 ml. d'oli d'oliva 
- 240 ml. de suero de llet o buttermilk ( si no en teniu més avall us explico com fer-lo)
- 1 cullerada de colorant vermell ( jo he fet servir en gel)
- 1 culleradeta de vinagre de vi blanc
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla

ELABORACIÓ:

El primer que farem serà preescalfar el forn a 170 graus.
Tamisem la farina en un bol i reservem.
El buttermilk si no el trobeu o no el voleu comprar el podem preparar posant una cullerada de vinagre dintre de la llet 10 minuts abans de fer-lo servir.
En un altre bol hem de batre la mantega, o oli,  i el sucre a velocitat mitja, haurem de batre durant uns 5 minuts.
Afegim els ous d'un en un i donant temps a incorporar-se abans d'afegir el següent.
En un altre bol barregem colorant, cacau i vainilla i ho incorporem a la mantega, continuem batent més estona.
Afegim la sal, la farina tamisada a poc a poc i alternem afegint el buttermilk.
Barregem bé abans d'afegir-ne més i batem fins que els ingredients estiguin tots ben incorporats.
En una tasseta mesclem el bicarbonat amb el vinagre i afegim a la masa barrejant amb una espàtula de silicona.
Portem al forn durant 40- 50 minuts i deixem refredar dintre del seu motllo durant una hora.
Treiem del motllo i deixem refredar totalment.

Jo he fet servir la cobertura de xocolata blanca i després l'he decorat amb un frosting també de xocolata blanca. 
Totes dues receptes les podeu trobar al blog.
La rosa l'he feta també amb xocolata, si voleu fer un cop d'ull a: Roses de xocolata plàstica.
Recomano que el tasteu també amb cheese cream, un frosting de formatge, tipo philadelpia, que seria la recepta més clàssica del red velvet i a mi personalment m'encaaaanta!
La recepta del Cream cheese encara no la tinc penjada però ho faré.

                                            
                        

                                                                Bon Profit!




Comentaris

  1. ESPECTACULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!
    es un pastís preciós!!! segurament que deliciós també!!
    muuuuuak!!! petunets guapa.
    Fogonet

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Que t'ha semblat aquesta recepta?
Let me know what do you think about this recipe:

Entrades populars