FROSTING XOCOLATA BLANCA

Abans de continuar llegint ja pots anar a treure la mantega de la nevera!
No hi ha manera que la tingui a temperatura ambient quan la necessito, sempre m'encanto llegint receptes i després està feta una pedra. Em treu de polleguera haber-me d'esperar!!!

El més important d'aquesta recepta son tres coses:
- el temps de batre, respecteu els minuts que posa, si fós necessari mireu el rellotge.
- feu servir o sucre glass o icing sugar pero millor encara si el tamiseu.
- la xocolata desfeta ha d'estar gairebé freda quan la afegim a la mescla 

INGREDIENTS:

-100 gr xocolata blanca 
- 250 gr mantega sense sal
- 250 gr icing sugar o sucre glass
- 1 culleradeta i 1/2 d'esencia de vainilla o extracte
- 1 cullerada de llet

ELABORACIÓ:

Primer de tot desfarem lá xocolata blanca, cadascú com la controli millor, jo ho faig al micro, de 25 en 25 segons, perquè la xocolata blanca és més punyetera i si et passes un pèl després li queden grumolls.
Posem la resta d'ingredients tots junts a la batedora, si tenim tapa millor sinó improviseu amb un drap de cuina o similar perquè el sucre s'escamparà per tota la cuina.
Comencem batent per 1 minut velocitat baixa, després 2 minuts a velocitat més forta, afegim la xocolata, recordeu la temperatura, no pot estar calenta!! I continuem batent durant 3 o 4 minuts fins aconseguir la textura desitjada.

Em disculpeu que no he posat fotos però amb les preses de la decoració em vaig oblidar, la propera vegada que el faci les penjo.

Petons i Bon Profit!!


Comentaris

Entrades populars