PASTÍS DE FESTUCS, MIRTILS I CARBASSÓ




Aquesta recepta l'he agafat del blog de "menorcana", quan la vaig llegir em va semblar interessant, quan la vaig tastar... deliciosa!!
Segur que estàs pensant ainxxxxx carbassó en un pastís? doncs sí, carbassó! li dona un suau verd a la massa però el gust és moooolt lleuger, només et dic que si el tastes t'agradarà.

INGREDIENTS:

250 gr. de carbassó
3 ous
100 gr. mantega ( temperatura ambient)
180 gr. farina
1 sobre llevat químic ( tipus Royal)
150 gr. sucre
Ratlladura de la pell d'una llimona
1 pessic de sal
100gr. festucs pelats
100gr. mirtils ( arándanos)

PREPARACIÓ:

Triturar els festucs i els mirtils (per separat ) fins que quedin a trossets no triturat com farina, eh? podeu fer amb una picadora, jo ho he fet amb un ganivet.
Rentar i tallar el carbassó en trossos grans.
Ficar a la batedora, el carbassó, el sucre i la ratlladura de llimona fins aconseguir consistència de puré.
Afegir els ous i la mantega a la batedora.
Afegir la farina, el llevat i la sal tamisada.
Per acabar aboquem els festucs i els mirtils a la massa barrejant amb una espàtula per no triturar els fruits secs més del compte.
Aboquem aquesta barreja en un motllo pintat prèviament amb mantega i enfarinat.
Ficar al forn que ja el tindrem escalfat a 180 º uns 35 minuts, però... com sempre haureu d'observar perquè cada forn té el seu secret.
Una bona manera és punxar amb un escuradents al mig del pastís i si surt sec... està fet!!

Comentaris

Entrades populars