PASTÍS DE FESTUCS, MIRTILS I CARBASSÓ
Segur que estàs pensant ainxxxxx carbassó en un pastís? doncs sí, carbassó! li dona un suau verd a la massa però el gust és moooolt lleuger, només et dic que si el tastes t'agradarà.
INGREDIENTS:
250 gr. de carbassó
3 ous
100 gr. mantega ( temperatura ambient)
180 gr. farina
1 sobre llevat químic ( tipus Royal)
150 gr. sucre
Ratlladura de la pell d'una llimona
1 pessic de sal
100gr. festucs pelats
100gr. mirtils ( arándanos)
PREPARACIÓ:
Triturar els festucs i els mirtils (per separat ) fins que quedin a trossets no triturat com farina, eh? podeu fer amb una picadora, jo ho he fet amb un ganivet.
Rentar i tallar el carbassó en trossos grans.
Ficar a la batedora, el carbassó, el sucre i la ratlladura de llimona fins aconseguir consistència de puré.
Afegir els ous i la mantega a la batedora.
Afegir la farina, el llevat i la sal tamisada.
Per acabar aboquem els festucs i els mirtils a la massa barrejant amb una espàtula per no triturar els fruits secs més del compte.
Aboquem aquesta barreja en un motllo pintat prèviament amb mantega i enfarinat.
Ficar al forn que ja el tindrem escalfat a 180 º uns 35 minuts, però... com sempre haureu d'observar perquè cada forn té el seu secret.
Una bona manera és punxar amb un escuradents al mig del pastís i si surt sec... està fet!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Que t'ha semblat aquesta recepta?
Let me know what do you think about this recipe: