PIZZA GAVATXONS



La pizza que us presento avui l'he anomenat “Pizza Gavatxons” el nom es deu a què els ingredients són 100% del frankfurt que hi ha a Terrassa al carrer Gavatxons, és un frankfurt pioner a la ciutat gairebé una institució i tot i que els embotits tenen la denominació “Casa Vallés” la majoria de gent el coneix pel frankfurt del carrer Gavatxons.
La massa és una recepta de la cuina Gormand.
Aquesta pizza li dec i l’haig d’agraïr a l’Encarni per compartir comandes i al Toni pel secret del Xef, realment espectacular!!

Massa per a pizza.

Ingredients:
400 gr farina mitja força
7,5 gr de sal o 1 cullaradeta i mitja
225 cc d’aigua
10- 20 gr de llevat de forner esmicolat
50 gr d’oli

Per al farcit jo vaig fer servir:
2 pickantburst.
1 cervela
2 frankfurts
1 ceba
Tomàquet
Orenga
Formatge Havarti
Llard de porc

Preparació:


Quan em refereixo a farina de mitja força jo faig meitat farina normal i meitat farina de força, aquesta la podeu trobar al mercadona i qualsevol gran superfície.
El llevat de forner igualment el podeu trobar a molts establiments, l’acostumen a tenir a la zona dels refrigerats, son uns quadradets que si voleu els podeu congelar i no se us faran malbé.
Ara sí, comencem amb la preparació:

Escalfem una mica l’aigua per fer-la tèbia i afegirem el llevat per desfer-lo fins que quedi ben dissolt.
Farem el volcà típic de qualsevol massa amb la farina i anirem abocant els ingredients a mida que els puguem treballar.
Per últim deixarem l’oli que ens ajudarà a treballar millor la massa, un cop tinguem la massa lligada la deixarem reposar en un bol untat amb oli i tapat uns 30 minuts.
Passat aquest temps podem fer porcions o bé fer una sola pizza familiar.
El més important si voleu teletransportar-vos al mateix local del carrer Gavatxons és a més de posar-hi els embotits i el tomàquet originals, afegir-hi el secret del Gran Xef:
Fregir-ho tot amb  el llard de porc.
Així ho vaig fer i dono fe que aquest és el secret.
Us deixo un pas a pas, perquè diuen que val més una imatge que mil paraules.











Carrer dels Gavatxons


Bon profit!!!











Comentaris

  1. BONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISIMA AQUESTA PIZZA!!! HE TINGUT SORT DE TASTAR.LA , JEJEJEJEJE, PROVAREM DE FER.LA ALGÚN DIA.
    PETONS!!!!!

    ResponElimina
  2. DONS AIXÓ, NO SÉ PER QUE A SORTIT CHAMINITE.... ENCARA QUE TOTS EL CONEIXEM, A ELL, TAMBÉ LI VA AGRADAR MOLT LA PIZZA, JEJEJEJEJE

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Que t'ha semblat aquesta recepta?
Let me know what do you think about this recipe:

Entrades populars